­

Nationaal Coördinatie Team

Wat is het Nationaal Coördinatie Team (NCT)?

Dit team is in november 2015 op Heidebeek in Heerde getraind en vervolgens geïnstalleerd door de internationale organisatie waartoe Kairos behoort: Simply Mobilising International. Dit NCT is in Nederland verantwoordelijk voor het aanbieden van de Kairos cursus, volgens de afspraken die daarvoor geldig zijn.

Wie zitten er in dit team?

Corné Burger van OM is de voorzitter. Hij is daarmee de nationale coördinator. Corné woont met zijn gezin in Ommen. Henk Brink van JmeO in Heerde is verantwoordelijk voor het opleiden van de facilitators en cursusleiders. Zijn collega Ellen Griffioen zal de administratie gaan behartigen. Erik van ’t Ende uit Hattem (CAMA zending) en Joop Strietman uit Emmeloord (OM en ABC) zijn de netwerkers.

Even voorstellen

Joop Strietman

Al sinds begin jaren ’70 van de vorige eeuw betrokken bij het werk van Operatie Mobilisatie (OM).
In 1977 begonnen Joop en Annie het kantoor voor deze organisatie in Nederland. Inmiddels zijn er sindsdien duizenden jongeren en ouderen voor kortere en langere termijn bij zendingsprojecten betrokken geraakt.

 

Ellen Griffioen 

Ellen is getrouwd met Remco en samen hebben wij 2 kinderen, 3e op komst. Sinds 2010 zijn zij betrokken bij de zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht waar ze met veel plezier werken. Een aantal jaar geleden heeft ze voor het eerst de Kairos cursus gedaan. Daar was ze zo enthousiast over, dat ze het een enorm voorrecht vind om betrokken te zijn bij het werk van Kairos Nederland.

 

Erik van´t Ende 

Werkte als zendeling voor de Christian and Missionary Alliance in Cambodja van 2000 tot 2012 als een gemeentestichter. Op dit moment werkt hij parttime in een Baptistengemeente. Hij is een zendingscoach voor de C&MA in Nederland en mede-verantwoordelijk binnen de ABC gemeenten voor de Zending en Kerk relaties. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

  

Corné Burger

Is getrouwd met Ily en samen hebben ze 3 dochters. Hij werkt sinds 1992 bij Operatie Mobilisatie. Heeft gevaren op de Doulos en met zijn gezin op de LOGOS II. Binnen OM Nederland werkt hij op de afdeling ‘Partnership Ministries’ om met kerken en organisaties samen te werken aan de ‘Grote Opdracht’. “Kairos is een geweldige cursus die ons helpt Gods plan met de volken te begrijpen en te omarmen”.

 

Henk Brink

Beste lezer, ik ben Henk Brink. Werkzaam bij Youth with a Mission. Ik heb een hart voor training en mobilisatie om mensen deel te laten zijn van het ontzagwekkende verhaal wat God aan het schrijven is. Wat een zegen! Kairos is daarvoor een prachtig instrument. Binnen het coördinatieteam ben ik verantwoordelijk voor training van medewerkers en cursusleiders.
­